سازمان حج و زیارت

تاریخ: 14 خرداد 1403

دانستنی هایی در خصوص تغذیه و تدارکات؛ قسمت دوم-تهیه مرغ و ماهی برای غذای زایران

به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ تغذیه و تدارکات یکی از محوری ترین بخش های عملیات حج تمتع محسوب می شود که روند فعالیت این واحد از ستاد حج تمتع ، پرسش هایی را در ذهن مخاطبان و به ویژه زایران متبادر می کند که در این خصوص سعی کرده ایم گوشه ای از اقدامات صورت گرفته را بیان کنیم.
*شماره دو بخش آیا می دانید- تهیه مرغ برای غذای زایران
*مرغ یکی از محصولات است که در میان غذاهای مردم کشورمان از اهمیت بسزایی برخوردار است و به سبک و سیاق مختلف بر سر سفره ایرانی ها جای دارد.
*مرغ به صورت ران، سینه و مرغ کامل از بازارهای عربستان تهیه می شود.
*مرغ تهیه شده از بهترین و مرغوبترین مرغ های موجود در بازار کشورعربستان می باشد.
*مرغ پس از انتقال به آشپزخانه پاکسازی و قطعه قطعه و آماده طبخ در غذاهای مختلف می گردد.
*مرغ در بسیاری از غذاهای متنوع ایرانی جای دارد و براساس ذائقه مردم کشورمان مورد استفاده قرار می گیرد.
- تهیه ماهی برای غذای زایران
*ماهی یکی از مفید ترین و پرخاصیت ترین مواد غذایی محسوب می شود که در موسم حج تمتع امسال نیز از آن برای زایران کشورمان استفاده می شود.
*ماهی مصرفی از مرغوبترین فیله ماهی تهیه می شود که از بهترین و با کیفیت ترین ماهی های موجود در عربستان می باشد.

روتیتر: با رهروان حج 1403/